<<<<< Voor al uw Onderhouds en Installatie werkzaamheden... >>>>>

GAS- WATER- EN SANITAIRE INSTALLATIES

GAS

De gasinstallatie is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. U moet deze regelmatig laten keuren en onderhouden in het belang van uw veiligheid. Ook gastoestellen hebben onderhoud nodig om goed, veilig en met het hoogste rendement te kunnen functioneren. ABI installatie kan zorgdragen voor dit onderhoud.

WATER

Het ontwerpen en installeren van een waterleiding moet i.v.m. de volksgezondheid vakkundig gebeuren. ABI Installatie heeft de kennis in huis om voor uw woonhuis, vakantiehuis, zwembad of kantoor een waterleiding te verzorgen die aan alle maatstaven voldoet.

SANITAIR

Er is op de markt een ruime keuze aan sanitair. ABI Installatie werkt samen met diverse groothandels in sanitair. Deze groothandels hebben showrooms waar u uit het ruime aanbod uw droombadkamer kunt kiezen.
VERWARMING

Of het nu het vervangen van uw oude ketel is , het bijplaatsen van een radiator, het verwarmen van uw woonhuis, kantoor of flatgebouw, het onderhouden van installaties of gastoestellen met onze 24 uurs 7 dagen per week storingsdienst, staat ABI Installatie voor u klaar. Onze klanten zijn te vinden onder particulieren, aannemers, winkelketens, gemeentelijke instellingen, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.

Home
Over Ons
Diensten
Installatie
Onderhoud
Contact
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@abiinstallatie.nl.
Copyright 2007 Abi Onderhouds En Installatie Bedrijf