<<<<< Voor al uw Onderhouds en Installatie werkzaamheden... >>>>>

Onderhoud

DAKBEDEKKING

Als ervaren loodgietersbedrijf hebben wij ervaring met diverse soorten dakbedekking. Zo hebben we inmiddels ook een ruime ervaring opgedaan met EPDM-rubber dakbedekking. EPDM-rubber is een synthetisch en gerecycled materiaal dat een lange levensduur garandeert. Dus of u nu fraaie shingles wenst op uw hellend dak of duurzame bitumineuze of het nieuwe EPDM-rubber dakbedekking op uw platte dak. Wij zijn uw dakbedekkingspecialist bij uitstek. U bent dus op het juiste adres!
Hieronder volgt een korte weergave van onze werkzaamheden:
- Inspectie van daken
- Onderhoud van daken
- Reparatie van daken
- Renovatie van daken
- Het aanbrengen van dakisolatie

Wij inspecteren, repareren en vernieuwen uw dakbedekking vakkundig!
Tevens hanteren wij uiterst scherpe tarieven voor een onderhoudscontract.
Want met tijdige kleine reparaties voorkomt u onverwachte grote renovaties.

LOOD EN ZINKWERK

Lood, zink en koper behoren tot de oermaterialen van het loodgieterschap. Als ervaren loodgieterbedrijf hebben wij een jarenlange ervaring, meer dan 5 jaar, met deze oermaterialen.
Kenmerkend voor deze materialen is, dat het zich door de jaren heeft bewezen als een duurzaam materiaal. Om deze materialen te verwerken is vakmanschap een vereiste. Met trots presenteren we u dan ook ons ambachtelijk specialisme op lood- en zinkwerk. Op onze referentielijst
prijken dan ook vele monumentale panden, kerken etc.

Ons vakmanschap komt ook naar voren bij vervanging of aanleg van uw
goot of bij afwerking van uw dakkapel. Dus wilt u een specialist aan het werk,
dan bent u bij ons op het juiste adres.

ONDERHOUD

Met de juiste gereedschappen en gedegen kennis van zaken kunnen wij voor u de kwaliteit bieden die u wenst. wij handteren een van tevoren vastgestelde prijs zodat we transparant zaken kunnen doen. Samen met onze professionele expertise word met de opdrachtgever een stappenplan uitgewerkt voor de te verrichten onderhoud werkzaamheden. Na de acceptatie van de uitgebrachte offerte worden de werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd. Werkzaamheden die niet door ons zelf kunnen of mogen uitgevoerd worden, zullen uitbesteed worden aan professionele bedrijven. Ook deze werkzaamheden zullen ten alle tijden onder onze verantwoording vallen. Het voordeel voor u is, dat u als opdrachtgever altijd maar 1 aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden.

Home
Over Ons
Diensten
Installatie
Onderhoud
Contact
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@abiinstallatie.nl.
Copyright 2007 Abi Onderhouds En Installatie Bedrijf